Volg ons

Wijzig je omslagfoto
hamiroleejoannes@gmail.com
Wijzig je omslagfoto
Ik kom uit CuraƧao/Indonesiƫ
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Hamiro Joannes

Ik ben een heel open persoon die er altijd wel kan zijn voor mensen. Vooral houd ik ervan om te doen waar ik van houd. Verder ben ik een erg impulsief persoon en kan ik niet overkomen hoe ik wil dat ik overkom. Daardoor kan ik onbegrepen worden, maar daar hinder ik mezelf niet aan. Ik dans nu al 2,5 jaar professioneel hiphop en ben nu al heel veel aan het netwerken, workshops geven en lessen geven om mijn kennis aan anderen te geven, danswijs maar ook in het leven.

Favoriete film

The Boy And The Beast

Hobbies

Dansen

Sport

HipHop Freestyle dans

Talen

Ik spreek voornamelijk Nederlands maar ook Engels.

Droom

Mijn droom is om professioneel Hiphop danser te worden en mensen te inspireren om voor hun dromen te gaan door hard te werken en blij te zijn met wat je doet!

Meer over ↓

Stories van Hamiro Joannes

Hamiro Joannes

18 februari 2020

We zijn nu bezig met portfolio instellen en het helpen met het opbouwen van je gegevens. Meer lezen ↓

Waar was je?

Ik was op school in Arnhem.

Met wie heb je allemaal gesproken?

Ik heb met Oulfa gesproken hoe zij te werk gaat hier en hoe ze goed praat met de kinderen.

Vertel iets meer over je skills

Ik ben heel sociaal en kan mensen helpen wanneer ik weet wat er te doen staat. Verder ben ik een hele goede teamplayer en wil ik altijd weten wat de ander denkt en wilt, zodat we samen tot een conclusie kunnen komen.

Skills

Socializer

Communiceren: goed gezelschap, Compassie, Dialoog, effectief communiceren, luisteren en aandacht hebben voor anderen. Omgaan met nieuwe situaties, omgaan met oudere mensen in Nederland.

Teamplayer

Samen werken aan een doel, bijvoorbeeld het maken van een plan en uitvoeren. Samen een event organiseren. Jouw eigen taak serieus nemen, elkaar helpen en aanvullen. Goed samen afspreken wie wat gaat doen. Rekening houden met de mening en ideeen van anderen in je team.
Diversity Skills in onderdeel van